Láng Csaba masszőr

HA ITT VAGY, BIZTOS ÉRDEKES LEHET SZÁMODRA, HOGY KI IS VAGYOK ÉS MIVEL FOGLALKOZOM

   Láng Csaba vagyok Célom, hogy neked, ki felkereste az oldalamat megoldást nyújtsak a problémádra. Sikeremnek könyvelhetem el, hogy a korábban mobilmasszázsként indított szolgáltatásomat ezentúl egy saját stúdióban folyathatom, mérföldkő? Számomra mindenképpen! Tanult és biztonságos módszereket használok és teszem a vendégeimet egészségesebbé, energikusabbá és fittebbé. Hogy így van-e, arról győződj meg te magad! Ennek kulcsa a folyamatos tanulás és önképzés, megtapasztalhatod, ha körül nézel nálam. 

   Miért válassz engem?  Mert a masszázs kezeléseim mindig egyediek, hozzád igazítom. Kezeléseim tökéletes ellazulást, hatékony fájdalomcsillapítást biztosítanak neked. Gyors és kényelmes időpontfoglalással tudsz bejelentkezni. Stúdióm könnyen megközelíthető helyen van a Móricz Zsigmond körtérhez közel. Köszönöm, hogy meglátogattad weboldalam! 

   Keress bizalommal! 

   Szolgáltatásaim nem minősülnek gyógyító tevékenységnek. Nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózis felállítását és az orvosi kezelést. Az egészség megőrzését és a közérzet javítás szolgálják.

KAPCSOLAT

+3670 319 7273

info@getfine.hu

1118 Budapest, Villányi út 18.