GYAKORI KÉRDÉSEK

Hát, nyaki és derékfájdalmak kezelésére és megszüntetésére. Golf és teniszkönyök, testtartásból adódó problémák. Izomzat sérülése és disszfunkciója, működészavara. Sportsérülések, izomhúzódások. Lúdtalp és bokasérülések. Mozgásszegény életmód okozta problémák, egészségmegőrzés. Végtagba kisugárzó fájdalom, végtagzsibbadás. Stresszhez kapcsolódó mentális megterhelés. Sport utáni regeneráció elősegítése. 

Nem kötelező, de sokkal komfortosabb. Ajánlott egy meleg zuhanyt vagy fürdőt venni masszázs előtt, jó hatással van az izmok fellazulására, nálam erre van lehetőséged akárcsak a kezelés végeztével. 

Ez attól függ milyen a felmerülő probléma, sérülés. Általában 2-3 kezelés elég szokott lenni. Ami fontos, hogy kiderítsük mi okozta a problémát és azon a jövőben változtatnod kell. 

Előfordulhatnak kellemetlen tünetek a kezelés során azonban nem lesz rosszabb mint pl egy beállt derék vagy fájó nyak. Esetenként a kezelést követően 1-2 napig izomlázra is lehet számítani. Köpölyözés követően kör alakú hematomák (véraláfutások) jelenhetnek meg. Nem okoznak utólagos fájdalmat , csak esztétikai jelenségük van. 1-2 héten belül nyomtalanul felszívódnak.

Hátmasszás esetén deréktól felfele. Teljes testmasszázs esetén fehérneműig, ékszereket érdemes levenni, masszázs során a nem kezelt felület takarva lesz, így a vendégem nem érzi magáét csupaszon és megfelelő hőérzet alakul ki.

Természetesen! A masszázs érted van, így igazodok az egyéni igényeidhez.

Nem ajánlom, de mindenki emésztése más, magam részéről nem érezném komfortosnak. Előtte 1 órával történjen legkésőbb vagy inkább utána, pihenéssel egybekötve.

Stúdiómban a zuhanyzási lehetőség biztosított. Így akár munkából jössz vagy éppen munkába mész vagy csak kényelmesebben érzed magad, van rá lehetőséged.

Bárkivel előfordulhat, hogy közbe jön valami. Kérlek tiszteljük meg egymást azzal, hogy értesítesz amint megtudod, hogy nem jó az időpont. A színvonal megőrzése érdekében, a kezelést legalább 24 órával előtte tudod lemondani.

SEGÍTHETEK ? SEGÍTEK !

Kérésed, kérdésed lenne ? Bátran lépj kapcsolatba velem ! Írd le a problémád, megoldjuk !

KAPCSOLAT

+3670 319 7273

info@getfine.hu

1118 Budapest, Villányi út 18.